Literatura

chp_book_hands

Ova je literatura naš dar vama. Za sve narudžbe navedite svoje ime i adresu, kao i literaturu koju želite. Molimo Vas da naručujete  najviše 3 naslova odjednom. Troškove pakiranja i poštarine od 15,00kn podmirujete vi prilikom preuzimanja pošiljke.

Ovo su samo neki od naslova koji se nalaze u našoj ponudi. Ako vas zanima neka posebna tema ili problematika javite nam se preko naše kontakt forme.

EVANĐELJE PO IVANU

Apostol Ivan prikazuje nam Isusa kao izvora vječnog života i kao Sina Božjega. Napisano je u jednostavnom  i lako razumljivom stilu. Govori nam o rođenju, životu bez grijeha, smrti, uskrsnuću, ukazanjima i uzašašću na nebo našega spasitelja – ISUSA KRISTA.

NOVI ZAVJET I SVJEDOČANSTVA VJERE VRHUNSKIH SPORTAŠA  (ENGLESKI)

Novi zavjet je dio BIBLIJE, najprodavanije knjige svih vremena, koja govori o životu, djelu i poruci našega spasitelja – ISUSA KRISTA. Ovo izdanje sadrži i životne priče 12 vrhunskih hrvatskih i stranih sportaša.

NAJVEĆI POKLON NA SVIJETU

Knjižica od tridesetak stranica namijenjena djeci. Dozvolimo i najmlađima da na njima prilagođen način (ilustracijama, slikama i biblijskim stihovima) čuju poruku od stvaranja svijeta, pa sve do Isusa. Naručite besplatno.

KRŠĆANSKI OBITELJSKI ŽIVOT

Dr.Edward Watke, Jr. je propovjednik i pisac desetak priručnika kršćanske tematike. Taj se predani proučavatelj Biblije svojom dubokim poznavanjem Božje riječi hvata u koštac problema s kojima se sučeljavaju kršćanske obitelji dvadesetoga stoljeća. KRŠĆANSKI OBITELJSKI ŽIVOT donosi praktičnu biblijsku pouku o ponašanju u domu i obitelji i tako svakome kršćaninu omogućuje bolje razumijevanje tih tema pomažući mu u njegovu osobnom proučavanju Biblije.

ŠTO ĆE BITI OD OVOGA SVIJETA

Autor nam u ovoj knjizi, osim na samoga Boga, skreće pozornost i na  pregled događaja koji se tek trebaju dogoditi prema Biblijskim proroštvima. Saznajte više o posljednjim vremenima, razlog drugog Isusovog dolaska na ovaj svijet te kakve veze s tim ima Izrael, država o kojoj svakodnevno slušamo u informativnim emisijama.

EV. PO IVANU

NOVI ZAVJET SA SVJEDOČANSTVIMA SPORTAŠA (engleski prijevod)

NAJVEĆI POKLON NA SVIJETU (djecja slikovnica)

KRSĆANSKI OBITELJSKI ŽIVOT

ŠTO ĆE BITI OD OVOGA SVIJETA?

ISUS, NAŠA SUDBINA

DVD “ISUS”

DOBRI UMJETNIK (dječja slikovnica)

NOVI ZAVJET (prijevod udruge “STABLO ŽIVOTA”)