Kućne grupe

Što su kućne grupe?

Kućne grupe su interaktivna proučavanja Biblije i zanimljivih životnih pitanja koja daju svakom priliku za razgovor, diskusiju u jednoj neformalnoj, opuštenoj i prijateljskoj atmosferi.
Naša crkva vjeruje da duhovno možemo napredovati i rasti u takvim malim grupama. Male grupe su izvrstan način da bi o određenim temamama mogli razgovarati bez straha sa onima s kojima volimo biti.

Za koga je to?

Kućne grupe su za svakoga. Nije nužno da morate diskutirati. Možete jednostavno slušati. Možete uopće ne znati ništa o Bibliji, ili kršćasnkoj vjeri, a možete možda biti godinama vjernik. Pozadina nije važna, svatko je dobrodošao.

U našoj crkvi imamo dva do tri glavna perioda kad se sastajemo u kućnim grupama. Prvi je za vrijeme naše ”Kampanje” (posebna bogoslušenja u vremenu prije uskrsa), dakle proljetni dio, drugi dio je jesenji kad imamo interesne kućne grupe sa različitim temama. U to vrijeme možete odabrati jednu od predloženih tema (koja se reklamiraju krajem ljeta). Postoje i posebni periodi i teme, prema interesu i potrebama.

Imate li interes biti dio jedne grupe ispunite obrazac i pošaljite na našu adresu.

Grupe se u pravili sastaje dva puta mjesečno. Obično je to svaka druga srijeda.

Nije nužno da dođete na svaki sastanak, možete jednostavno doći I vidjeti da li je to za vas. Bez ikakovog pritiska ili obaveze.