Jabez projekt – izgradnja nove crkve

Jabez project – Englishnova crkva

Nakon nekoliko godina planiranja i prikupljanja potrebne dokumentacije, započeli smo sa gradnjom novog crkvenog prostora, na ulazu u Mačkovec u novoformiranoj ulici Juraja Zrinskog. Cijeli projekt smo nazvali ”projekt Jabez” prema jednoj starozavjetnoj osebujnoj osobi za koju Biblija piše: Jabez je prizvao Izraelova Boga govoreći: »Ako me odista blagoslivljaš, raširi moje područje, neka bude tvoja ruka uza me i sačuvaj me oda zla, tako da se ne mučim!« Ispuni mu Bog za što ga je molio.

Na neki način ovo je naša molitva, te smo s pouzdanjem u Boga krenuli u ovaj projekt.

Naš plan za 2016. god, bio je podignuti zgradu pod krov, što smo s Božjom pomoći i nesebičnim donacijama i uspjeli. U narednom razdoblju ove godine očekujemo postavljanje vanjske stolarije i početak unutarnjih radova.

Donacije

Ukoliko se želite pridružiti i doprinijeti našem projektu, svoje donacije možete uplatiti na slijedeći račun:

Baptistička Crkva Mačkovec

SWIFT: PBZGHR2X

IBAN: HR95 23400091116005829

Svrha uplate: “Jabez projekt”

 

Video i Slike:

 

 

Veselimo se napredovanju građevinskih radova! Kišni period u ožujku je malo usporio početak radova ali su pomaci sada već vidljivi.

Građevinski radovi na projektu su u toku. Temelji i ploča su postavljeni. Sada se dižu zidovi. To nisu zidovi koji će dijeliti, to su zidovi koji će pružiti siguran prostor za druženje s Bogom, to su zidovi koji će spajati.

 

 

13.10.2016.

1.1.2017.

1.4.2017.

2018.