Djeca

Kreativan prostor za djecu

Posebnost naše crkve je način na koji volimo djecu, ali i kreativan i djeci razumljiv način na koji im prenosimo istine iz Božje riječi. Ta mala, dragocjena bića pružaju neograničene mogućnosti za druženje, učenje i otkrivanje koliko su vrijedni i važni u Božjim očima.

Naš tim čine drage i sposobne učiteljice koje svoju ljubav prema Isusu izlijevaju prema djeci kroz tjedne lekcije koje pripremaju za njih.

NEDJELJNJA ŠKOLA

Za vrijeme svakog nedjeljnjog bogosluženja organiziramo posebnu aktivnost za djecu. Naš cilj je da djeca kroz slušanje biblijskih priča, pjesmu, igru, crtanje i ostale aktivnosti uče o Bogu i tako oblikuju svoj karakter. Želja nam je da dolazak u crkvu za vas i vaše dijete bude radosno iskustvo u sigurnom okruženju te da ono bude mjesto gdje će jedva čekati doći.

ORGANIZIRANE GRUPE SU:

Djeca u dobi od 1. do 3. godine – roditelj s djetetom može pratiti bogosložje preko video projekcije u zasebnoj prostoriji
Posebni progrtam za vrijeme bogosluženja za djecu od 4. do 8. godine

VJERONAUK

U našoj crkvi svakog petka od 19 sati održava se vjeroanauk za djecu od 1. do 8. razreda. Vjeronauk je prijavljen i odobren od Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta Republike Hrvatske i jedan je od izbornih školskih predmeta. Program je prožet kršćanskim i moralnim odgojem tako da kroz Bibliju djeca mogu učiti o Bogu, prijateljstvu, prihvaćanju, opraštanju i drugim važnim životnim vrijednostima.

KAMP

Svake godine organiziramo kampove za djecu od 1. do 8. razreda osnovne škole. Za vrijeme petodnevnog kampa, koji se najčešće održava u prostorijama Društvenog doma Mačkovec, djeca provedu nezaboravno vrijeme uživajući u igrama, glazbi, ručnim radovima, sportu, Biblijskim pričama, uzbudljivim pustolovinama u prirodi, radu u malim grupama i mnogim drugim aktivnostima. Specifičnost naših kampova je to što uvijek imamo goste iz Sjedinjanih Američkih Država tako da djeca istovremeno mogu kroz igru učiti i vježbati engleski jezik.